FOTOBOK

2011/01/04

Den här fina boken från Saal kommer jag att erbjuda alla kunder detta året. Jag är ett fan av lite tjockare sidor som ger en lyxigare känsla. Att den har så kallad “lay-flat” ger mig mer frihet när jag designar böcker eftersom man inte behöver ta hänsyn till bindningen i mitten. Ser fram emot att göra massvis med sådana här böcker! Det är så fantastiskt roligt att få lämna ifrån sig sen sån här fin produkt.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Stilig och snygg fotobok. Var beställer du den?

Vart beställer du dina fotoböcker ifrån?

Sagolikt vackert! 🙂

En sån önskar jag mig när jag fyller 30!

Ja, jag undrar oxå var du beställer dessa underbara fotoböcker!

Ja, undrar oxå var du beställer dessa fina fotoböcker!

Hejsan Lisa

Helt fantastiska bilder. Du är super duktig. Får jag fråga vart du beställer
dessa album?

ADD A COMMENT