NYÅRSPRESENT!

2010/12/30

I våras plåtade jag under inspelningen Doreen Månssons show Dilemman med Doreen som går på SVT. Nu släpps skivan tillsammans med Aftonbladet med alla låtar från programmet och min bild pryder omslaget! Min favorit är låten “Tårar” som är inspelad tillsammans med Rickard Wolf. In och lyssna och köp skivan vettja!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

[…] är definitivt SVT i Malmö. Oftast så gäller uppdragen barnprogram, hitills har det varit t ex Dilemman med Doreen (in och lyssna på alla bra låtar!) Amigo och Rampljuset. Det härliga med de här jobben är att […]

Supersnygg bild! Kul att ha tagit en bild som kommer att exponeras så mycket! BTW: Jag grät sist jag hörde ett av “Doreens dilemman” på Bolibompa… den handlade om en flicka som miste sin mamma i en sjukdom. 🙁

ADD A COMMENT