MIDNATT

2010/10/09

Lördag kväll, ett par minuter i midnatt och jag sitter vid datorn och jobbar. Den senaste veckan har varit ganska stressig och dygnens alla timmar har inte räckt till. Mitt dåliga samvete gnager. Jag har inte hunnit klart med alla bilder jag borde, jag har ett gäng obesvarade mail i inboxen, större delen av min lördag har spenderats framför datorn istället för med min kille och min hund och bloggen har liksom hamnat längst ner på prioriteringslistan. Så fort jag hinner ska jag blogga massa fint. Bland annat från Anna & Oscars bröllop, det var den coolaste vigseln jag någonsin sett. Vänta bara.

A01

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Lisa! Vilken otroligt duktig fotograf du är. Tänkte du skulle bli glad av att veta att jag känner en sån värme när jag ser dina bilder. /e

Helt häpnadsväckande så mycket som händer med en bild genom att ha ett litet annorlunda perspektiv. Fantastiska bilder!

Tycker inte att du ska ha dåligt samvete, det tar ju tid när man ska göra den fantastiska bilden.

Vilka underbara bilder, färgerna i första bilden är så fina! Svartvita bilden ä riktigt talande!

Ser fram emot att se lite bilder sen! Hoppas du hinner få lite tid iallafall att njuta av helgen och fint väder!

Känner igen mig så väl i dina ord, tiden räcker inte till. Hoppas ni får möjlighet att mysa ordentligt imorgon.
Superfint ljus på bruden! Love it!
Kram

ADD A COMMENT