SNEAKPEAK

2010/09/21

I helgen styrde jag min lilla röda bil ner till Falsterbo tillsammans med Jenny. Där plåtade jag ett helt fantastiskt fint par, Johanna & Gustav. Kan knappt vänta tills jag hinner göra ett stort fett blogginlägg med de här snyggingarna!!

JG

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Älskar bilder när de går utåt på bryggan – magisk!

Helt ljuvliga bilder! Ett av dina bästa bröllop tycker jag 🙂
Keep up the good work!

Oh-la-la va snyggt!!! Älskar färgerna å location! Vill se mer!!

Ohhhh min GUD vad underbara kort på min ljuvliga dotter o Gustav, Tack Lisa…brudens mamma

ååh gudomliga bilder. du får fota mitt bröllop 🙂

Hej Lisa!
Jag är så imponerad av din fotokonst! Visserligen är jag part i målet, för Gustav är min son. Men – dina provbilder som du gjorde på Gustav och Johanna är så bra att man får ståpäls!!!
Och de två du lagt upp på din blogg är underbara!
Hoppas du gör någon utställning så att många får se dina arbeten.
Kram
Annika

Jag säger bara WOW!
Jag är så imponerad! Vilka fantastiska bilder.
Kan inte du berätta hur du fotograferar, inställningar, fotar du i RAW? Hur behandlar du bilderna?
Emelie

Den vänstra är jättevacker! Ska bli roligt att se flera bilder!

vi kan knappt vanta tills vi far se alla bilderna!!!!! Ar vi verkligen sa snygga eller har du mixtrat haha Lisa du ar helt grym!!!!! varm kram fran honemoon mallis, J♥G

Vad vacker hon är!

Åhhhå vad nice!! Skitsnyggt som vanligt, ska bli kul att se fortsättningen:)

Kul att du just skrev på min sida, tänkte precis på dig och var på väg in till din sida när jag fick mailet, som svar då: Ja, för en gångs skull var jag mer eller mindre tvungen att dra med blixt ut, gör det extreeemt sällan, men här var det dåligt väder så jag ville gardera mig då det var meckigt nog att få ut soffan vill jag lova;)
Körde med ett ProB aggregat och en Octabouncer, stor som attans, ger egentligen ett rätt trist ljus men ändå helt okej och framförallt är det en stoor ljuskälla som tillåter kidsen att skutta runt bäst de vill…

Funderade lite på om man ska bjuda in sig själv på nån slags fika med dig när/om jag åker åt ditt håll framöver, vad tror du om det? Gillar verkligen din stil som du vet! 😀

otroligt vackra bilder.

ADD A COMMENT