GIRLS RULE!

2010/09/07

Jag har precis kommit hem från Stockholm efter en träff med ett gäng underbara fotografkollegor. Vi var ett gäng tjejer från Skåne (Lina Roos, Jenny Sandberg och Marie Walther) som åkte upp för en inspirationsträff med de här tjejerna. Hann även med en fika med fina Matilda! Huvudet är fullproppat med tankar och funderingar kring nästa år och jag är helt slut. Har längtat som en tok efter mina killar så nu måste jag faktiskt gosa lite med Sixten innan Simon kommer hem. Jag kunde däremot inte låta bli att kika igenom bilderna från helgens bröllop och hittade den här lilla gobiten från Kajsa och Christians bröllop i helgen. Snart kommer det en fullproppad bloggpost med bilder!

KC2

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Wow – snygg bild!

Oh my vilket läckert foto!! Älskar den turkosa bilen! Ser fram emot fler bilder 🙂

ADD A COMMENT