2010/09/09

När jag kom hem från Stockholm låg det två fina kuvert på hallgolvet adresserade till mig. Det var nästan så jag fick en tår i ögat när jag öppnade dem och lästa de fina orden från två av mina brudpar (Eva & Tommie och Beatrice & Hampus). Vilken lycka! Det är ju jag som ska tacka er för att ni ger mig möjlighet och förtroendet att få vara en del av era stora dagar. Jag uppskattar era tackkort så fantastiskt mycket.

tack2

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

it, where they’re from.I, the WASP, use it to describe myselfwhenever I do something absent-minded,bone-headed, which is too often.Sometimes, too, I feel like googoots -or cucuzza, a big squash, sitting clueless,useless, like when I need directions -so stunod trying get from here to there.You, so forgiving, might be annoyed,even a little angry, but in the end,you get over it, and love me for whatI am, sputtering brain and all.Quanta bella, mi’ amore.

hello to everyone who has blog.first I congratulate the blog owner.he is got excellent blog.actually I read all your articles from weary and your writing very attractive waiting to continue thanks Sohbet OdalariSohbet SiteleriSeviyeli sohbet Sohbet chatSohbet kanallariSohbet sayfalarichat sayfalaridini sohbetcetchat yabhumabpetsohbet islami cetadreslerichat kanallari sohbet odalari

Förstår att du blir rörd. Brev på posten existerar knappast längre. Så fint och roligt.

Kram
Cecilia

Åh det är så fantastiskt härligt att få tackkort från sina brudpar! Kram på dig!

Åh så fint! man blir så varm i hjärtat av deras tacksamhet 🙂

ADD A COMMENT