TIME FLIES

2010/08/30

Jag fick ett önskemål om att blogga mer om Sixten! Så jag satte mig för att göra ett litet kollage över Sixtens sommar. Men jag kom inte så långt. Inte längre än en bild från hans första kväll hos oss i slutet av maj (7,5 kg) och en bild från i eftermiddags. (23 kg) Jag måste nog smälta det här en liten stund nu…

sixtenius

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

vilken sötnos. har en likadan… fast han är 2 år & 37 kg. De växer sjukt snabbt 🙂

Nu stänger jag din blogg. Det gör så ont för hunden är för söt.

Nah, snutte då! Så söt man kan vara då. 🙂 Och växer fort gör dom också.

men guud vilken sötnos! 😀

Hej igen.

Nu har jag kollat på lite mer av alla dina bilder, både bröllop och dina semester bilder.
Helt underbart fina! =)
*längtar tills jag får mer skills i blandade krav delar* =)

Du och din kille ser ut att haft det riktigt härligt på semestern! Och det hoppas jag ni verkligen hade! 🙂

Som sagt, kommer kolla in mer framöver i tiden, för att se både fina bilder och samla inspiration… Och försöka lyckas med något liknande…

Säger som vanligt.
Ha’re bäst! =)
Mvh Patrik

Så grymt söt! Precis som hunden i ‘Marley & me’ 🙂

Hej Lisa!

Sicken söt och fin hund du/ni har! =)

Får tacka för din kommentar om mina bilder också! Och vissa blev väl väldigt bra där också iofs, även om de kan bli än bättre med annan redigering.

Och även om man har mycket att lära i rent fotograferande, så har jag ju en hel del att lära i redigera delen efter också som sagt, för att få de bättre rent färgmässigt också, men får väl skylla lite på min lilla färgblindhet också när det går åt skogen 🙂

Jo, du kom med på några bilder där, samt på några fler bilder också som inte var med där, fast då skulle det vara för uppenbart att jag tyckte du var söt också 😉 Sedan… om jag ska vara helt ärlig, så var tyvärr en del av de mer suddiga också. Så de fick stanna utanför bloggen… *nu tillbaka till andra ämnet*… =)

Men i kyrkan och även under middagen hade du högre isotal på en del av bilderna för att få de så ljusa väl? *nyfiken*, eller har du lyckats lösa det mer i efter redigeringen? Eller finns det något annat trix för det kanske?
Även om det såg ut som och jag gissar du hade mer ljusstarka objektiv än mig…

Funderade på att gå fram och prata lite om både fotograferande och rent allmänt, men jag ville samtidigt inte störa dig i arbetet, därav så skippade jag det.

Kommer börja följa din fotoblogg framöver i tiden också. Hittills har det nämligen bara varit: http://nevnarien.se bloggen jag följt inom foto.

Ha’re bra!
Mvh Patrik

Sicken sötnos! Och vad han har växt…och snabbt! Gått från bedårande söt till stilig som attan! :O)))

haha, det är galet hur snabbt dom växer! När mina två valpar växte som mest ökade dom ett kilo var på en vecka!!

Sötaste Sixten! När ska jag få träffa honom…. Lääängtar iallafall super mycket! Puss & Kram

fy fasiken vad söt han är.

ADD A COMMENT