SAND MELLAN TÅRNA

2010/08/17

Tidigare i sommar (jag ligger så efter med bloggandet!) fotograferade jag Nico, Jeanette och lilla Noel på stranden. Nico var som en storebror när jag var liten eftersom jag gick hos dagmamma hos hans mamma från att jag bara var några månader till att jag var 10 år. Så självklart blev jag fantastiskt glad när Jeanette ville överaska Nico med en porträttfotografering till deras bröllopsdag. Lilla charmtrollet Noel valde att komma till världen just på deras bröllopsdag så detta året kom just bröllopsdagen lite i skymundan…

jeanettenico_089JN2

jeanettenico_053jeanettenico_024

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Vilka underbara bilder!

superfina foton som vanligt! gillar speciellt den där han sitter på stranden och ballongen far ovanför, himla fint!

Oj vilka härliga, glada och roliga bilder!

Vilken fantastiskt söt busunge!! 😀

Superfina bilder!
Jag blir inspirerad av dina bilder. Jag undrar vad du har för objektiv?
Använder du reflexskärm?
Vore kul att veta.
Emelie

Först o främst måste jag säga att du är grymt duktig på att fota. Helt underbara bilder.

Jo, visst. Jag vet mycket väl vem du e. Vi sprang nästan på varandra för en vecka sen hihi Kul att du följt min blogg. Då får du ju stanna och hälsa på lilla Wildingen nästa gång.

Vi ska dit på fredag och se vad vi får. Det skulle komma en snubbe från nåt antik tjafs och köpa massa oxå. Jag lovar att höra av mig om det blir över nåt =)

Ha det bra.
P.S. Underbart söt liten valp du har

ADD A COMMENT