MIDSOMMAR

2010/07/01

Jag har firat midsommar i Smålands skogar med världens finaste vänner. Sixten har njutit av att springa lös, bada och ha 11 personers fulla uppmärksamhet… Härligt att det inte är så långt kvar innan vi alla åker dit igen, då för vårt gängs alldeles egna festival som vi anordnar för femte året i rad!

midsommar1midsommar2midsommar3

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Underbara foton! 🙂 Ser ut att ha varit en härlig midsommar. 🙂 Älskar fotot på Sixten i solglasögonen! 😀

Hejsan härliga bilder och tänk vad vårat vackra sverige kan vara vackert om sommaren. Svenska sommar är verkligen glada människor, glass och jordgubbar samt sill och potatis. Kikar in då och då och tycker du är jätte duktig med kameran. Har lagt till din sida bland mina länkar så jag hittar lättare tillbaka igen. Hoppas det går bra? Ha det gott 🙂

Så utrolig idyllisk! Akkurat slik ser en sommer ut! 🙂

ADD A COMMENT