HAMPUS & BEATRICE

2010/06/23

Man träffar inte många brudpar som Hampus & Beatrice. Två människor som är så fantastiskt glada, kära, lekfulla och omtänksamma är sällsynta. De bokstavligen skuttade av lycka hela fotograferingen! Tack för att ni gör mitt jobb så enkelt! 😉

HB8

hampusbeatrice_122

hampusbeatrice_183

hampusbeatrice_206

HB7HB6HB9hb10BH4

HB5HB11HB12

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Många jättefina bilder! Fastnade särskilt för den där hoppbilden 🙂

härliga foton, som vanligt! fotot då de tittar på hennes ring är underbart!

angående kyldynan! vi köpte den för någon vecka sen, hade planer på att köpa en förra sommaren men det blev aldrig av. nu dök vi på en i djuraffären sist, så vi var tvugna att köpa den! fanns i olika storlekar men vi köpte den minsta (ca 199 kr). första gången doppar man den i 2 liter vatten, som dynan suger upp. sen håller den sig kall i flera dagar (men är inte blöt, så den kan ligga på parketten utan att ge ifrån sig blöta märken). sen efter någon vecka lägger man den i ca 4 dl vatten, så att den liksom inte torkar ut. man ska fylla på någon gång i veckan/varannan. sen har man den i skuggan och hundarna kan ligga på den! tilly håller på att vänja sig vid sin (inte van att ligga på något) men det går toppen, hon verkar gilla den mycket! kan verkligen rekommendera den! vi har den i bilen också, så hon kan ligga på den om vi åker lite längre!

Så vackra bilder! Du fångar verkligen deras lycka fullt ut 🙂

Vilka vakcra bilder, de enskilda porträttbilderna brevid varandra sprudlar lycka långa vägar!!

Härliga! Vilket skönt brudpar. Krapperup är ljuvligt, och blombladen på marken… finfint!

Jättefina bilder Lisa! Den svartvita ringbilden med väninnorna älskar jag! Kram

ADD A COMMENT