Nu har jag tagit steget att skapa mig en sida för företaget på Facebook. Jag har tänkt det länge, men varit lite nervös för att jag bara ska få typ tre medlemmar… Så snälla, om du har Facebook (mamma, pappa, syster Magda kan sluta läsa nu eller bli medlemmar på fejjan!!) gå in på min sida och tryck Gilla så blir jag fantastiskt glad! På Facebook-sidan kommer jag lägga upp behind-the-scenes material och statusuppdateringar om vad som händer för tillfället. Kanske blir det till och med en Twitter? Ojoj, lite hybris kanske…

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Hej Lisa,

Inte varit uppdaterad på 14 dagar. Går in på din blogg och vill gärna gilla din facebooksida fotograf Lisa Wikstrand men hur gör jag? som du vet är svärmor ingen dataexpert.
Underbart att ni haft en rolig midsommar med era kompisar och att Sixten trivts i detta sällskap. Vi har haft det jättemysigt i Bollnäs med Lukas, Hugo, Sandra och Jimmy. Vädret har varit fantastiskt, maten underbar och barnbarnen en fröjd att tillbringa midsommarhelgen med.

Kram svärmor

Såklart att vi ALLA vill gilla dig bästa Lisa! Även jag har kastat mig ut och hoppas få fler än tre gilla hahaha.

Men du, inte vara nervös! Kunde jag klicka “gilla” tusen gånger skulle jag göra det! Du är den bästa fotografen någonsin! Och det menar jag verkligen!

Inget att vara nervös över 😀 Sociala medier är perfekt för oss småföretagare. Jag finns på både facebook och twitter 😀

Självklart gillar jag dina verk så jag blir medlem på din sida direkt 😀

ADD A COMMENT