FÖRÄNDRING

2010/04/29

Knappt har man hunnit sätta ner resväskan på hallgolvet innan vardagen slår en med full kraft. Jag får tillbaka den där känslan av skräckblandad förtjusning man hade när man började skolan igen efter ett långt sommarlov. En del av mig vill kasta mig in i jobbet igen och en del av mig vill fortsätta inne i den där semesterbubblan där inga problem finns. Men jag säger som min kloka far brukar säga: efter en vecka har man glömt att man har varit ledig över huvudtaget…

Något som verkligen hjälper till på vägen till peppen är förändringar, både i jobb och privat. Igår var en händelserik dag! Först skrev jag på ett kontrakt för ett kontor ett par 100 meter från där jag bor. Jag ska dela kontor med ett par andra egenföretagare i kreativa yrken och det känns jättebra! Ett stort steg för mig, jag tror att det kommer bli grymt.

Senare på kvällen åkte jag och Simon ut till en kennel utanför stan för att få träffa vår nya familjemedlem Sixten. Det känns både helt fantastiskt häftigt att vi ska få en ny familjemedlem men också lite läskigt! Jag har aldrig haft hund och hade känt mig mindre vilse om vi hade haft en bebis som skulle flytta in till oss om tre veckor. Men jag tror att det kommer gå bra, han är ju så fantastiskt söt!

Sixten med sin trötta syster

SIXTEN

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Jisses vad fina bilder, superfina, man får inspiration bara att titta på dom! 😀

Lycka till! Hundar är underbara och när man väl skaffat en kan man inte förstå att man någonsin varit utan.

Vilka otroligt små söta hundar. 🙂 Jättefin bild.

Vi skaffade vår första hund förra sommaren och det kändes verkligen osäkert och lite hisnande men det går över. Nästa vecka fyller vår lilltjej ett år! 😉

Så söt han är! Vill bara önska varmt lycka till med er nya lilla familjemedlem!

Grattis till den nya lokalen. Det blir ännu ett steg på din proffessionella kariär. Säkert blir det också roligt att ha kollegor omkring sig i det dagliga arbetet.

Den lilla valpen är jättegullig. Ni kommer säkert att få mycket glädje med den.

Vi ses väl på söndag.

Kram

Pappa

Sötaste sixten!!!!
Stort grattis till lokalen, vad spännande! Kram

Grattis till egen lokal måste kännas spännande och så nära hem. Sixten en sådan sötnos,helt underbar. Ser fram emot att träffa er. Kram svärmor

Vilken sötnos! Det kommer att bli toppen. Skoj att se er igen! Kram M

Åh så söta hundar! Det går säkert jättebra när han flyttar in hos er. 🙂

Åh, vad mysigt med en liten vovve, så söt han är. Skaffade min Yoshi förra sommaren, hon är min första hund, och innan jag hämtade henne fick jag kalla fötter. “Vad har jag gett mig in i? Jag kommer aldrig klara ha ansvar för en egen hund!” Men det kommer gå galant. Lycka till! Förresten, tack för en underbar blogg! Du är grym!

åh så fin, jag har längtat efter att få välkomna en hund till mitt hem väldigt länge nu. Även om jag ännu inte har fått göra det så längtar jag 🙂

ÅHHHHHH va söt han är!

ADD A COMMENT