DIMMIGA DAGAR

2010/03/13

De flesta människor kan räkna på ena handen antalet gånger man varit hos en professionell fotograf. Bebis, konfirmation, student och bröllop. Men vardagen då? Jag tycker att det finns så många fler ögonblick man vill fånga. Kärleken till exempel. Igår plåtade jag Emma och Andy, ett sprudlande par med massvis på gång i sina liv. Visst är det då fint att bara stanna i ögonblicket. Krama varandra varma på en strand och tina upp förfrysta fingrar på ett fik.

emma_andy_006emma_andy_026emma_andy_065emma_andy_030sv

emma_andy_042emma_andy_057emma_andy_092emma_andy_098

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Tack för en trevlig förmiddag och ett fantastiskt bra jobb. Sitter i californien i detta nu och saknar Emma,då e perfekt och bara gå in och kolla din bilder. trevlig helg! Kram andy

Helt fantastiska bilder, den sista BW är riktigt snygg!
/Helena

guuud ..galet fina bilder!!

Underbara bilder, det är ju i vardagen dessa små ögonblick av så mycket underbart sker och som vi alltför sällan fångar på bild utan får bära med oss i minnet. Livets glimtar. Kram

Jättefina foton! 🙂

Fina bilder! Visst är det Emma Igelström? På första bilden tycker jag det, men sen blir jag mer osäker.

LISA vackra Lisa!! Vilka fantastiska bilder (igen och igen och igen!!!) Ses i SF!

Så flotte bilder!! 😀

Nydelig.. dette er minner om livet

Otroligt fina bilder! Det studsar känslor och värme från korten. Det måste var supergött att fota dem! Vackert par! 🙂

Jag fotade också ett par, idag, helt nyligen 😀 Parfotografering är ju så härligt att fota! Dina bilder är verkligen fina, gillar den på stranden mycket! och sista när dom sitter på fiket och du fotar genom fönstret 🙂

jättefina bilder! som vanligt:)

Härliga bilder, tagna direkt ur livet. Äkta.

Vackert fina du!
Älskade bilden med gungan när hon är i fokus, väldigt vacker!

Ja, vad är egentligen en porträttserie “rakt upp och ner” i studio jämfört med den här!? 🙂 Tänk om man kunde ta körkortsfoton och dylikt på det här viset också!? För det är nog sådant som vi vanliga dödliga allra oftast gå till en fotoateljé för att få fixat – och åtminstone jag är mej aldrig så olik som på den sortens foton! Hrmf… Nä, mer sånt här åt folket!!! 😀

Otroligt vackra bilder!

Helt fantastisk fine bilder! 🙂

Det är ju i vardagen livet händer. Så underbara bilder. Älskar också den sista. Puss

Gud vad härligt det ser ut!! Här i Falun har vi bara snö, snö, snö så långt ögat ser och jag ligger sjuk och det bara kliar i fingrarna efter att få ut och fota människor och göra dem lika vackra som du gör Lisa! 🙂 Älskar den sista bilden genom fönsterglaset, tidlös! Tack för att du alltid inspirerar mig!

ADD A COMMENT