VINNARE AV TÄVLINGEN

2010/02/09

Så många fantastiskt fina och välskrivna ansökningar jag har fått till porträttfoto-tävlingen! Egentligen vill jag att ni skulle få vinna allihop, men det går ju inte. Men däremot får alla som ansökt 30% rabatt på både fotografering, efterbeställningar och milersättning om man bokar en fotografering inom 1 månad, senast 9/3! Skicka från samma mailadress som ni tävlade med och glöm inte att skriva att ni har ansökt innan!

Nu till vinnaren! Lindas bidrag var en av de första jag fick in och jag fastnade direkt för hennes ansökan. Kika gärna in på Lindas blogg! Det känns som ett kanon-val och jag längtar tills vi kan plåta!

vinnare

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Hej söta du! Dina bilder från Alnarp är helt fantastiska!!! Och gissa om storasyster blir stolt när hon ser Tretorns showroom! Kram på dig!
PS Skulle behöva ditt smaskiga kladdmuffinsrecept…

Hej Lisa, jag är het såld på dina bilder..sitter nästan med öppen mun och bara njuter! Du är så fantastiskt duktig!
Var inne på din hemsida och gluttade runt lite, otroligt snygg och stilren hemsida! Jag undrar bara, har du gjort den själv eller har du anlitat någon webbdesigner? Skulle vilja höra lite för du är den första fotograf vars hemsida jag verkligen gillar!

Åhh..nu måste jag kolla lite till på dina bilder..:O

Kram på dig!

ADD A COMMENT