VINN EN FOTOGRAFERING!

2010/02/01

Efter all grym respons på inlägget “VEM ÄR DU?” så vill jag nu ge er alla som läser chansen att vinna en gratis fotografering inklusive tre digitala bilder! Reglerna är enkla, en ansökan per person, skriv en motivering varför du vill vinna, var du bor,  vad du vill göra på din fotografering och skicka med en bild på dig själv eller den du vill ska fotograferas! Detta gäller endast porträttfotografering, ni kan alltså inte ansöka om att vinna en bröllopsfotografering. Ev vinnare måste vara beredd att antingen betala resersättning eller komma till Helsingborg för fotograferingen! Tävlingen håller på fram till den 7/2, alltså veckan ut. Så bomba mig med ansökningar på: info@lisawikstrand.com, märk mailet med “tävling”.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad!!

tavling

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

vilken lycka att hitta hit till alla dina underbara bilder, men också till en fantastisk tävling. jag är med! (:

Jag bor i piteå i norrbotten! 🙂 Om jag skulle vinna så skulle jag vilja fotograferas med min bästa vän, alltså jag skulle vilja ge hon en present och en upplevelse så hon förstår hur mycket hon betyder för mig! Det skulle vara ganska kul om man kunde åka skridskor tillsammans och visa på bilderna hur otroligt kul man kan ha tillsammans! det skulle jag vilja föra om jag vann! 🙂

Ja synd att man bor så långt bort annars hade jag gett det ett försök! Men du tar väldigt fina bilder!

åh vad typiskt att man skulle komma till helsingborg! annars hade jag tävlat arslet av mig för första gången ever på en blogg (detta skulle jag gärna vilja vinna alltså)! 😀

Hade jag inte bott så jäkla långt ifrån allt hade jag varit med och tävlat 🙂 Du är fantastiskt duktig! Hoppas du får en fin kväll 🙂 Kram!

Vilken kul grej!!!! Och vad fint du gjort med alla bilderna jag vill också lära mig hur man sätter ihop massa bilder så =) Puss & Kram

ADD A COMMENT