VEM ÄR DU?

2010/01/29

Ja precis som rubriken lyder är jag förstås otroligt nyfiken på vem ni bloggläsare är! Jag har ju grymma Google Analytics installerat på min blogg så lite grann vet jag om er. T ex att jag har besök från allt från USA till Thailand. Vem är du som bor i Forshaga? Vem hittade hit genom att googla “hur gör man lovikavantar”? Vem använder Facebook för att hitta hit varje dag?

Så kom igen, var inte så blyg, berätta vem du är! Vad vill du läsa mer om?VEM

Medans ni skriver uppsatser om vem ni är får ni vila ögonen på mig genom Emelie Ohlssons lins.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Jag hittade dig genom Emelie Ohlssons blogg,då jag fotograferar en del själv,och tycker att dina bilder är fantastiska med så mycket känsla!!

Hittade hit via bloglovin om jag inte minns fel, när jag gick igenom olika fotobloggar 🙂 Fastnade för dig som verkade hur härlig som helst och dessutom fotade underbara bilden med mycket känslor i. Jag är en artonårig tjej från Uppsala som pluggar foto, tredje året på gymnasiet nu och har framtidsdrömmar om att starta eget och leva på mitt fotograferande. Fotar mycket djur då jag bor på bondgård och har kor, får, katter, höns, kaniner och numera även en border collie valp!

Hittade din blogg via din systers blogg, henne känner jag i sin tur genom en kompis till henne – lång förklaring 😉 Tycker hur som helst att dina bilder är helt fantastiska!

Hej! Är säkert fler ifrån Forshaga men jag är en av dem som kikar in ibland 🙂 fina bilder! Ha det bra!
(Forshaga är en väldigt liten ort 2 mil norr om Karlstad i Värmland)

Hej, Frida heter jag och är 15 år 🙂 Hittade även jag hit till dig genom Emelie Ohlssons blogg och prenumererar nu på din blogg genom bloglovin.
Tycker otroligt mycket om dina bilder, känslan du får och hur vackra och “riktiga” de blir! Att de inte ser fejkade ut, typ 🙂

Jag själv är även intresserad av foto, fortfarande amatör men har en dröm om att någon gång kunna jobba med det, om annat få ha något med foto och bild att göra. För det är något jag tycker väldigt mycket om 🙂 Kram!

Jag är en tjej på 32 som just tagit steget att starta eget som fotograf och dina bilder är en stor inspiration. Du har verkligen ett eget bildspråk som jag gillar tokmycket! Keep it up!

Hej!
Ja, Ellen är det ju inte så många som heter så du vet nog vem jag är! Lilla Lisa har blivit stor. Jag minns när du började ettan och fick min lilasyster som fadder! Har följt din fotokarriär de senaste åren först i GP och nu här på nätet. Du är kanonduktig tycker jag!

Hej,
Tycker så mycket om din blogg och vilka bilder du tar. Jag är 35 år gammal och bor i Helsingborg och läser din blogg via Google Reader.

Jag minns inte hur jag hittade hit….var ett tag sen nu (:
Tycker om känslan i dina bilder. Önskar det kunde vara lite mer tips o trix för oss som är kunskapstörstiga och kan verkligen lära oss av sånna som du som är så duktiga. Sen förstår jag samtidigt om man vill behålla sina yrkeshemligheter 😉

Jag bor i Ljungskile, 25 år (lr fyller snart ialla fall :). Jobbar som undersköterska och har fotografering som en hobby.
Ha de bra!

Hej! Har följt med ett tag, tror jag hittade dig från Emelie’s blog. Jag gilalr dina bilder och sen bor du ju i min gamla hemstad, så jag blir alltid extra glad när jag ser bilder därifrån!

Älskar dina fina bilder. Kram från din systers gamla skol och jobbarkompis

[…] all grym respons på inlägget “VEM ÄR DU?” så vill jag nu ge er alla som läser chansen att vinna en gratis fotografering inklusive […]

Hej!
Jag hittade hit alldeles nyligen, troligen via Emelie Ohlssons blogg som jag också hittat nyligen.
Du tar jättevackra kort – inspirerande!
Mvh,
Mrs. b

Jag heter Hilda och har följt din blogg ett tag. Jag fotograferar också, och tycker att du tar otroligt fina bilder! Annars läser jag grafisk design, går på loppis så ofta jag kan och älskar att resa.

Hej hej! Jag är Linda och kommer från Piteå och hittade nog din blogg förra våren genom din systers blogg. jag fotar själv och gillar verkligen dina bilder och för mig är din blogg en stor inspirationskälla. Förutom att fota gillar jag inredning, handarbete, laga mat och baka och jag drömmer om att kunna kombinera det så att jag kanske skulle kunna leva på det.

Hej. Jag heter Malin och är från Umeå. Jag hittade till dig genom din systers blogg som också är underbar, liksom din. Du har underbara bilder och det är skoj att läsa om ditt vardagsliv och ditt professionella.

Tjingeling! Kikade in i din blogg för ca en månadsen via Emelie Ohlssons blogg (som många andra här) Tycker du tar väldigt fina bilder och inspererar mig som är en glad amatör inom fotografering. Bor lite söder om Halmstad med sambon och en tjock kisekatt 😉

Hej Lisa,

Så roligt med alla positiva kommentarer, det är du verkligen
värd och jag håller naturligtvis med om allt.

Stor kram på dej
Svärmor

Ja, du känner ju mig och jag läser din blogg för att du tar så glada och livliga bilder. Jag är så trött på fotografi måste vara misär för att vara bra. Plus att det är så roligt att läsa blogg från nån som gått på ky som det har gått så bra för! Alltid lika inspirerande. Och sen tycker jag du har fin inredning också, gillar hallen skarpt!

Vilken respons, kul! Jag minns inte riktigt hur jag hittade hit, men du hamnade i favvo-listan direkt. Tittar in när jag har tid, söker inspiration etc. DU är duktig, verkar sprudlande och glad – bara det inspirerar ju!!
Mitt eget fotande är lite on-off men ingår till viss del även i mitt nya yrke (som informatör) vilket är positivt.
Fortsatt lycka till och keep up the good spirit!

hejsan hoppsan! jag heter Linnea, är 19 år och kommer från Sollentuna i Stockholm, men bor just nu i Santa Barbara, California, USA. här pluggar jag allt från foto till franska och en massa friidrott.
jag lever för fotografering och mitt livsbränsle är vackra bilder som inspirerar och ger pirr i magen. därför älskar jag din blogg som är så smockfull med fina kort. du är en så himlans bra inspirationskälla och förebild också.
tack. fortsätt så, för du är bäst.

Jag är väl inte helt okänd för dig, hihi.

Jag hittade till dig första gången från en länk från Johanna Lundberg tror jag? Minns inte riktigt. Det var ett tag sen och sen så träffades ju vi och jag tycker du är en grymt fin tjej som ger mig mycket gott =)

Stor kram!

Hej! Jag hittade hit genom Emelie Ohlssons sida! Dina bilder är så otroligt vackra, o jag fastnade direkt för din blogg. O jag antar att jag är skyldig för USA besöket 😉 Jag bor i Kalmar i vanliga fall, men sen 6 månader tillbaka jobbar jag som nanny i en amerikansk familj utanför New York!

Tror jag hittade hit via en annan blogg!:)Tycker du tar grymma bilder och en blogg som tilltalar mig! Trevlig helg 🙂

Sara från Helsingborg. Hittade hit för att jag letade efter en fotograf som kunde fota min mage, min lilla ängel och mitt bröllop… Men eftersom jag är så himla seg så har jag nu ingen magen, men en lite gullunge och en blivande man. Så du lär höra av mig när det är dags för bröllop :o)
Följer dig genom att klicka, fattar inte det där andra joxet. Underbar bilder och alltid roligt att se vad du hittar på.

Vi och en hög andra fotografer från Fotosidan var ju i Kiev (härlig stad!), Chernobyl/Pripyat (skrämmande!) hösten 2008.
Sen dess har jag då och då kollat in dina inspirerande bilder (har lagt in en RSS-prenumeration), gillar din bildstil och så är det så kul att du har flyt i fotografjobbet. Du är begåvad och det ska bli intressant hur det fotograferande utvecklas i framtiden!
Mitt egna fotograferande är lite till och från, har så otroligt mycket att göra på mitt ordinarie jobb – äta jobba sova – så det finns helt enkelt ingen tid över. Speciellt uppladdningen till min sajt på PhotoShelter blir lidande, har tusentals bilder i pipelinen.

Danne, 28 år, fotograf i Sundbyberg.
Hittade faktiskt hit idag då jag började bläddra igenom din “gamla” blogg och sedan landade här.

Gillar vad jag ser och kommer garanterat att återvända.

Måste tilläga efter att ha läst alla kommentarerna att jag är JÄKLIGT stolt över min begåvade lillasyster. Hon är inte bara världens bästa fotograf och makalös syster utan även högt älskad och avgudad moster och “lillfru” ;-). We love you! Puss! Och Simme med!

Storasyster, beroende…

Jag hittade dig via Emelie och tittar in några gånger i veckan. Tycker att du tar grymt fina bilder, och har använt dem som inspiration några gånger när jag haft fotograferingar. Jag frilansar lite ibland som fotograf och skribent, pluggar egentligen till jurist men ska nu flytta till Island för ett tag framöver. Jag tycker att alla bilder du lägger upp är fantastiska, så mitt enda önskemål är nog MER bilder. 🙂 Om jag någon gång i mitt liv gifter mig så lär jag boka in dig omedelbart.

Hallå där! Ida heter jag, 17 år, från Enköping! Precis som dom flesta andra som kommenterat hittade jag din blogg genom Emelie Ohlsson. Sysslar lite med foto själv, men på amatörnivå, går fortfarande gymnasiet. Tycker din blogg är mycket inspirerande, du tar vackra porträtt med väldigt mycket känsla! Grymt! 🙂

Just det jag är från Örebro med!

Jag hattade hit genom just Emelie Ohlssons blogg för några månader sedan och fastnade direkt för dina foton. Min absoluta favorit är bröllopsfotot på fötterna.
Jag tycker foton som är skarpa och det är precis vad jag tycker dina är. Det var kul att se lite “naturbilder” med. Mer av det! 🙂

Jag tror jag hittade dig när jag googlade på fotografer i närområdet i höstas… Sedan dess har jag följt dig via bloglovin’. Jag har fotat länge och startade eget som fotograf i höstas. Bor i Båstad – kanske ses vi nån gång? 🙂

Hittade hit via bröllopsfotografer.se och har blivit kvar 🙂 har både gett dig och fått kommentarer från dig därifrån så jag kanske inte är helt obekant 🙂

Men Jennie Johansson heter jag och bor i Sundsvall och jobbar som fotograf så självklart läser jag din blogg för att följa din vardag som fotograf och allt vad det innebär! Du är en väldigt stor inspirationskälla!

Hej Lisa! Jag heter Ida Nilsson, är 18 år och bor i Skellefteå. Älskar fotografering, design och Photoshop. Kommer dock förmodligen att börja plugga till civilingenjör i höst. Jag hittade hit (som flera andra märker jag) via Emelie Ohlssons blogg och började genast prenumerera vid bloglovin’. Blir alltid så glad när jag ser att du har uppdaterat. Älskar dina bilder, de är oerhört vackra och så inspirerande, vill se fler! 🙂

Jeg er Drea fra Norge, 20 år og jobber som fotograf. Jeg er her inne for å se alle de fantastisk fine bildene dine, så gjerne enda fler bilder! 🙂

Hej hej! Johanna heter jag, är 27 år och bosatt i Norrköping. Vet inte riktigt hur jag hittade hit från början, men numera finns du på min bloglovinlista så jag kollar in alla dina uppdateringar! 🙂

Jag älskar dina bilder och jag tycker att du är en stor inspirationskälla! (även om jag själv bara är en glad amatör) Blir alltid glad och berörd av dina bilder!

Jag är en 13årig tjej som fotograferar och ritar mycket. Jag läser din blogg för du fotar mycket fina och bilderna är vädigt personliga 😉

Emma heter jag, som följer din blogg för att jag älskar din stil som fotograf! Bor i Karlstad i Värmland&är också intresserad av foto 🙂

Hej! Jag heter linnea och har följt din blogg ett tag. Jag är utbildad konstvetare och tycker att du är en fantastisk fotograf. Så om jag gifter mig, får barn eller har nått annat viktig som bör förevigas av ett proffs. Då bokar jag dig. Ok!? Jag är sådär 25 år, bor för tillfället i nordöstra Skåne och läser grafisk design. Jag har precis köpt en systemkamera och hade gladeligen läst mer om tips och tricks när det gäller fotografering, även om dina bilder är underbara nog. Jag följer även din syster på Aprillaprill och gillar båda era stilar.

Hej! Jag heter Minna Torstensson, nyinflyttad 24-årig tjej i Helsingborg. Jag hittade din sida via länk från Emelie Ohlssons blogg.
Det enda jag vill se på din sida är foton foton foton. Du är så otroligt duktig och inspirerande =)

Varbergstjej i grunden men bor en hel del i Sthlm.
Hittade alla er tjejer från t52 eller v52 eller vad det heter 🙂

Hej Lisa!
Jag har hängt med ett litet tag. Minns inte riktigt hur jag hamnade på första bloggen men jag fastnade redan från början för dina bilder som har så mycket liv i sig. Sedan tyckte jag väldigt mycket om din ton i inläggen och blandningen av privat och jobb. Jag tycker om bloggen som den är men skulle det vara något så önskar jag gärna fler små vardagshistorier, det har varit så roligt att läsa om dina små projekt hemmavid, dina och Simons resor och annat smått. Det blir lite som att ta en fika och småprata, få lära känna dig närmare. Hade jag bott närmare hade jag gärna bjudit på en riktig fika! Kommer du någon gång till Stockholm så har du en innestående 😉

Jag är riktigt dålig på att beskriva mig själv (jag har ju inte ens lyckats få upp en presentation på min egen sida) men lite småfakta ska jag väl lyckas rada upp! Jag heter Diana, bor i Stockholm och börjar närma mig trettio. Är gift och har två små grabbar, villa och volvo (vovven kommer nog när vi är färdiga med bebisar och barnvagnar 😉 Är för närvarande föräldraledig med minstingen och driver eget som fotograf. Fascineras av arkitektur, design, typografi, fotografi. Gillar att gräva i jorden, men lyckas sällan driva upp allt jag sår. Älskar italienskt kaffe, ost, saltlakrits, mörk choklad med havssalt, långa snackiga middagar med vänner, rött vin, bastu och en kall öl, långa ljumma sommarkvällar med kortspel på verandan, skidåkning, vara ute i skogen på fyrhjuling eller skoter, film på bio, måndagar, gå upp tidigt före alla andra, strukna kläder, manglade lakan. Jag kan navigera på IKEA med förbundna ögon, tycker inte om att gå på isar, samlar på kokböcker och blir helt okontaktbar när jag läser.

Hoppas du får en riktigt trevlig helg Lisa!

Kram/Diana

Hej!

Jag hittade hit via Emelie Ohlsson (tror jag), och blev totalt kär i dina bilder! Började prenumerera på dig direkt.

Jag heter Alexander, bor i Östersund och jobbar på Eniro. Har fotograferingen som en hobby, men även en liten dröm om att en dag kunna arbeta med det. Helst på en tidning.

Jag hittade hit häromdagen. Antagligen från någon annan fotoblogg. Beslutade mig för att prenumerera via Bloglovin’. Jag heter Emil, bor i Kalmar och pluggar till journalist.

Finska från Stockholm men numera skånebo som kikar in här ibland för att jag gillar ditt bildspråk. Framförallt tycker jag att det är mycket glädje i dina bilder.

Hej! Hittade hit för ett tag sedan och gillade dina bilder! Jag heter Karolina och bor i Jönköping. Förutom att göra folk på mitt jobb glada den 25:e varje månad, så umgås jag en hel del med kameran.

Ha det gott!

Hur jag hittade hit kommer jag inte ihåg alls, för det var länge sedan jag fick nys om din fina blogg! 🙂 Sedan dess har jag legat som prenumerant på bloglovin. Bra sida det där för att slippa klicka runt överallt och komma ihåg alla favoritbloggar.
Annars så heter jag Therese, snart fyllda 21 från skogarna i Småland runt omkring Växjö.
Btw, din blogg är speciell genom att ha så härliga, fina och naturliga bilder som inspirerar!

ADD A COMMENT