SKÖNA SÖNDAG

2010/01/31

Tusen tack för all respons på förra inlägget! Så fantastiskt roligt att läsa om vem ni är och kika in på era bloggar. Ni är verkligen guld värda. Håll utkik på bloggen för snart kommer en liten specialare för alla er som läser.

Något som ni nästan alla sa var att ni gillar att läsa om min vardag. Då ska jag verkligen ge er lite mera vardag! Så idag bjuder jag på lite bilder från min och Simons söndagstradition. På söndagseftermiddagar brukar vi gå ner till Norra Hamnen här i Helsingborg och köpa varsin kaffe eller te och sen gå en liten sväng längs vattnet. Jag får verkligen sånt lyckorus när jag går längs havet för jag känner mig så lycklig som får bo så nära vatten. Längtar massvis till sommaren, inte bara efter värmen, men också för att till sommaren så får vi gå samma promenad med en liten valp!

sondag

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Det är verkligen härligt att gå promenader på stranden, önskar att jag kunde göra det oftare.. Första gången jag gjorde det var faktiskt i somras!
Mysigt med en valp!! Vi fick hem vår valp för en vecka sen och att gå på promenader med henne är verkligen avkopplande och roligt.

Havet är härligt att vara nära. Själva har vi havsutsikt från huset! 😉 Låter mysigt med en liten valp, det fick vi hem till oss denna sommaren som var. Numera är hon en riktig bit på 32 kg…

Ville bara säga att du är otroligt duktig. Hittar verkligen bra vinklar och härligt ljus =)

Åh en liten valp låter helmysigt 🙂 Vad för ras blir det?

Det låter som en tradition vi också får införa. Lite family quality time! Det behövs i ekorrhjulet!Kram!

ja mer vardag det gillar vi som är långt borta! Underbara bilder, vi saknar er så mycket. Massa Pussar & Kramar från bollnäs

Å vad glad jag blir att jag får följa med på er promenad! 🙂
Havet ser kallt ut! Vilket härligt söndagsnöje. Förstår att det ska bli extra roligt till sommaren att få sällskap av valpen!

Trevlig söndagskväll!

Kram/D

Guh jag önskar att jag hade närmare till vatten. Jag har mer än 30min promenad till Mälaren…

Ska ni skaffa hund? Vad blir det för ras? 🙂

ADD A COMMENT