FROSTBITEN

2010/01/14

Nu har jag äntligen kommit igång med jobbandet igen. Det har varit mycket renoverande här hemma som har tagit tid ifrån jobbandet på senaste. Bland annat har vi dragit ner gamla strukturtapeter i vardagsrummet och i julas var vår svåger Jimmy här och gjorde iordning vår hall. Så fort jag har fått bort allt byggdamm så ska jag visa er hur fint det blev! Tills dess får ni kika på lite bilder jag tog innan jul!

Vem har sagt att sommaren och våren är vackraste tidpunkten på året? Ny frost och vintersol är bland det finaste jag vet! Veronica ville ha fina bilder på sig och sina syskon att ge till sin mamma i julklapp. Fotograferingen gjorde vi nere på Råå och vi kunde nog inte valt en bättre plats!

BOSSEN3

bossen1

BOSSEN4

BOSSEN5

bossen59BOSSEN2

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Riktigt snygga bilder! Du är duktig!

Vilka otroligt vackra bilder!

Oh vilka fina orginella syskonbilder!!! Superfina som vanligt Lisa. Ska bli sååååååå spännande att få se vardagsrummet sen =) Jag är så stolt över er, ni är så himla duktiga. Puss & Kram från isbitna bollnäs

vilket vackert ljus!

sv: är det sant?! haha! eric, marja, och jag gick ju tillsammans på högskolan. jag, marja och några till tjejer hade tjejkväll en av kvällarna, som senare blev till en fest.. och det var den kvällen de blev tillsammans 🙂
var det i tv-spelsbutiken de jobbade tillsammans? din kille och eric alltså?
världen är som sagt liten.
haha!

men du har ingen kontakt med marja nu eller?
själv ska jag faktiskt träffa henne nu på söndag inne i sthlm! (hon bor ju här nu)

Bilden när dom går på stranden är riktigt härlig. Man underar vad dom tänker på 🙂

Underbara bilder! Föräldrarna måste ha blivit väldigt glada 🙂 !

Jättefina bilder 😀

ADD A COMMENT