ÅRSSAMMANFATTNING OKTOBER-DECEMBER

2010/01/06

Så, nu äntligen har jag hittat lite tid att skriva sista delen av årssammanfattningen! Tyvärr är det en del jobb som fortfarande inte är publicerade av kunden så jag kan inte riktigt blogga allt jag skulle vilja.

Plåtade fina Anna!

_MG_5960anna25Namnlöst-2

Höstkollektionen för Tretorn

autumn02autumn45TRETORN1autumn09svIMG_6741

Plåtat många barn och familjer

LISA2LISA1

_MG_7455_MG_7475LISA3IMG_7284

Nu ser jag fram emot 2010, det kommer bli grymt!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Vilken grym fotograf du är! 😀 Gillar
dina bilder enormt mycket!

Shit! Du är riktigt duktig alltså! Kanon! =D

Hej!
Vilka fantastiska bilder du tar!
Jag har en fotofråga som jag undrar om du kan hjälpa mig med. Jag försöker i min blogg förstora mina bilder, men när de postas i inläggen blir de bara gryniga. I bildredigeringsprogrammet är de kanonfina och klickar man på bilderna i inlägget så att de blir mycket stora så är de inte alls så gryniga som det visas i själva inlägget. Är det inställningar i layouten eller bildupplösningsfel kanske? jag blir snart tokig =) Har du en aning om vad jag kan göra för fel ?

Stor kram

jag ÄLSKAR fotona för tretorn, helt underbara är dem! så fina att man vill ha dem på väggen!

sv: ja jag vet! haha, tror det var så jag hittade till dig från första början, att du kände marja alltså! 😀 har ni någon kontakt idag? hur känner ni varandra?
skoj skoj! (världen är liten!)

Hej! ;D
Du tar så otroligt fina bilder! ;D
Jag undrar vad du har för kamera och vilka objektiv du har till. Finns det ett inlägg om din utrustning nånstans? ;p

tokfina bilder!! åh bar där!

vad har du för kamera ? 🙂

Hej Lisa.
Vilka fina bilder!

(Såg en liten sak på din fina blogg som jag inte vet om du har lagt märke till. Du har stavat Portfolio fel, du har glömt f. Tänkte bara tipsa dig om du inte visste det =))

ADD A COMMENT