ÅRSSAMMANFATTNING JULI-SEPTEMBER

2009/12/30

Åh härliga sommaren! Massvis med bröllop. Nu var det lite lugnare även om jag hade fulltecknade veckor nu också, så fanns det lite andrum i alla fall. Kände mig så glad över alla fina bröllop jag fick vara med om. Har ju visat väldigt många bröllop innan också, så det är väl lite gammal skåpmat för er nu.

Fotade underbart fina Tina & Roger som ville ha fina porträtt på sig själva.

TINAROGERROGERTINA2

Gjorde ett jobb för Journalisten på Antikrundan, där träffade jag SVT’s “hovfotograf” Carl-Johan som bjöd upp mig till Stockholm för att prata jobb för SVT! Förhoppningsvis blir det lite uppdrag i vår.

ANTIK

Fotograferade på Teamworks kontor:

TAMWORK

Och alla härliga bröllop så klart!

_MG_1428PIACElisafilip79pialottahenrik042

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

3d printer files – 3d printer files, 3d модели для 3d принтера.

Du inspererar mig verkligen när jag kollar på dina foton! otroligt

Jeg elsker bildene dine. Du er utrolig flink! Jeg liker så godt fargene og gløden i dem. 🙂

ADD A COMMENT