ÅRSSAMMANFATTNING JANUARI-MARS

2009/12/23

Slutet av 2009 är här. Vilket år jag har haft! När detta året började hade jag ganska mycket ångest över mitt jobb. Jag oroade mig jättemycket över hur jag skulle få det att gå ihop. Tänkte på något min fotolärare sa under min utbildning “det tar ungefär 5 år innan man känner att det är riktigt stabilt…” Ingen tröst för någon som ligger vaken på nätterna och funderar över om man har fattat rätt beslut om sitt yrkesval egentligen… Men så nån gång under mars så lossnade allt! Fick kontakt med SHIP som ledde till massvis med småjobb för Helsingborgsstad. Jag blev erbjuden ett fast jobb på Mat & Vänner (som jag så småningom tackade nej till) och började jobba för Tretorn.

Jobb för H+

090225_jurymote01

090225_jurymote08HPlus_utstallning16

Mina första Mat & Vänner bilder

wallakra

WALLAKRA2

Plåtade snygga Magnus, VD för Tretorn
MAGNUS

Gjorde ett jobb för Svenska Dagbladet med en fotbollspelare i HIF.

LW_ChristofferAndersson

Gjorde min första plåtning med familjen Dolphin, (ett par veckor senare var det dags för en ny plåtning med Laras syskon från England):

LARA

Stay tuned för resten av året..!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Så imponerande! Tjatigt att alltid säga samma sak men du är så himla duktig! Stora kramar från en stolt storasyster som längtar efter att ses nästa vecka.

ADD A COMMENT