ÅRSSAMMANFATTNING APRIL-JUNI

2009/12/28

Den här tiden var superstressig. Allt kom på en gång. Samtidigt som jag skulle plåta hela nästa nr för Mat & Vänner fick jag in superstora grejer för Tretron, samtidigt som jag skulle plåta mina bröllop. När jag tittat tillbaka i kalendern är den här tiden bara ett enda virrvarr av uppdrag som skulle göras ungefär samtidigt… Det blev väldigt mycket matplåtningar, något som var helt nytt för mig! Från att ha varit van vid att fånga ögonblick skulle jag nu arrangera och minsta lilla byte av vinkel förändrade hela bilden, vilket ibland kändes sjukt frustrerande. Hela den perioden hade jag väldigt svårt för att se mina bilder eftersom allt bara var förknippat med stress. Men jag kikade igenom de gamla tidningarna härromdagen och kände mig så stolt!

PICKNICKPICKNICK2JULITAKARINSOMMARFRUKT

Gjorde min första plåtning med Tretorn! Förutsättningarna var inte som planerat men det blev väldigt bra ändå…

090513tretorn01090513tretorn13090513tretorn21090513tretorn23

Upptäckte hur mycket jag gillar Kullaberg när jag plåtade killarna i Round Here:

RoundHere5

Plåtade superfina åkpåsar för Buppa!

IMG_1207

Träffade Lara och hennes syskon:

Dolphin19

Satte igång med bröllopssäsongen:

_MG_9120madelenechristian22

Sista delarna av årssammanfattningen får ni innan nyår!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Åh, vilka ljuvliga bilder! Du är sjukt bra!

vilket ögonblick du lyckats fånga i barnbilden! pussen, bebisens blick, flickan som håller handen – allt är så rätt!

Alla bilderna är ljuvliga och jag är superimponerad av dina matbilder! Du är bäst Lisa!!! Puss & Kram

ADD A COMMENT