FÖRSTA INLÄGGET!

2009/11/11

Nu har jag äntligen tagit steget till en ny blogg. Jag har länge känt att min gamla blogg inte riktigt fyllt sin funktion. Med denna nya blogg hoppas jag att inspirationen ska flöda! Det kommer förmodligen hända en del med layoten, men just nu ser den iaf ut så här!IMG_8674

foto: Emelie Ohlsson

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

vilken fin bild! och jag ÄLSKAR dina bilder! ger världens inspiration!

Du blir alltid så bra på bild Lisa!

Vad fin den är, den nya bloggen! Jag förstår dig till fullo, miljön man arbetar i behöver vara sådär som man själv gillar det för att man ska fortsätta inspireras, oavsett om det är ett kontor eller internet 🙂

/Diana

Åh vad tjusigt! Klart vi följer med! =)

Fina fina du!!!!!!!
Vi kommer självklart följa dig, det vet du.
Puss & Kram

ADD A COMMENT