At Charlottes

För ett par veckor sedan satt jag med min man och pratade om mitt företag och hur det ska utvecklas. Han ställde då en fråga till mig som löd så här; “Vem är din drömkund?” Och mitt svar var enkelt. En kreatör som tycker att mitt bildspråk skulle kunna förstärka hens varumärke. Som ett brev på posten (eller i mailen!) dök en förfrågan upp från en kär återkommande kund, nämligen Charlotte. Jag har tidigare plåtat hennes bröllop och senare även hennes lilla son. Nu har hon tagit det stora steget att starta en egen inredningsbutik på nätet! Där kommer hennes egna design blandas med utvalda varumärken och jag fick äran att fotografera hennes pressbilder. Hennes ledord var elegant, stilren och stark. Och hennes tagline är ju så klockrent kaxig och underbar; I’m a gentlewoman. Älskade Charlotte, KÖR SÅ DET RYKER!

http://atcharlottes.se/

160211atcharlottes_©lisawikstrand_01 160211atcharlottes_©lisawikstrand_02 160211atcharlottes_©lisawikstrand_03 160211atcharlottes_©lisawikstrand_04 160211atcharlottes_©lisawikstrand_05 160211atcharlottes_©lisawikstrand_06 160211atcharlottes_©lisawikstrand_07

 

Dorota

Hur fotograferar man någon som varit med om något fruktansvärt? När jag fick uppdraget av Veckorevyn att fotografera Dorota så var det så viktigt för mig att hon skulle få vara stark och trygg, både under fotograferingen och på bilderna. När vi pratade så slogs jag av att hon verkligen inte ser sig själv som ett offer. Hon håller huvudet högt, kan skratta och njuta av livet trots allt hon gått igenom. Dorotas historia kan ni läsa om i senaste numret av Veckorevyn.

dorota1 dorota2 dorota3 dorota34