Bebis-bubblan. Alla som har fått barn (eller besökt några som precis fått barn) vet vad jag pratar om. Tiden går i slow-motion och hela tillvaron är liksom lite luddig i kanterna. Man bara ÄR. Dygnet är lite upp och ner. Att världen snurrar på utanför ens egna fyra väggar känns galet. Jag har aldrig levt så mycket i nuet som de första veckorna med Elliot, allt är bara här och nu. Det finns inget sen, om eller när. Det är rätt mycket gråt i den där bubblan också. Ibland av glädje. Ibland för att allt är skitjobbigt. Men rätt var det är så är man ute ur den där bubblan. Man får en vardag. Lite rutiner. Förra veckan fick jag den enormt stora äran att få hälsa på i sån där bubbla. Louise, Micke och Loves lilla bubbla, bara 8 dagar gammal. Det här är en väldigt speciell liten familj. Louise och Mickes bröllop var nämligen det första bröllopet jag fotograferade efter vårt eget. Och sen blev det den första lilla bebis-bubblan jag fick uppleva efter att precis ha kommit ur vår. Det gick nästan att ta på stämningen i deras lägenhet. Och jag kastades några månader tillbaka i tiden. Har jag haft en sån där liten plutt? Tiden går så otroligt fort och så här små är ungarna typ i en kvart… Älskade familjen Jondalen, vad våra kids ska ha mycket bus ihop!