Dans på stolarna innan ens desserten kommit in händer inte på en ingen vanlig bröllopsmiddag. Men så var ju det här inget vanligt bröllop heller. Nina & Alexis plockade med sig en hel massa partysugna fransmän från Paris och vilket party det blev… Jag tror aldrig att Sofiero Slott har varit med om ett galnare sällskap. Det var omöjligt att inte ryckas med i glädjeyran och både jag och kamerorna fick oss en svängom. MAGISKT!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined