När jag träffade Birigtta & Robban för första gången började det liksom pirra ända ner i tårna av förväntningar inför deras bröllop. De träffades när de båda spelade med i Grease och bestämde sig för att gifta sig bara 7 veckor innan bröllopsdagen (Edith Piaf hade ett litet finger med i spelet)… När Birgitta berättade att hennes inspiration för sin bröllopsklänning var klänningen som Portia de Rossi hade på sig när hon gifte sig med Ellen DeGeneres, visste jag att det här skulle bli ett fantastiskt bröllop! Trots närapå orkanvindar blev det helt underbara bilder på detta fina par!

Untitled-1birgittarobban091BR2IMG_8797birgittarobban136birgittarobban063rb3birgittarobban148

Med mig som second shooter hade jag Emelie och det var verkligen grymt! Efter porträtten hjälpte hon mig att plåta under vigseln och fördrinken. Det var första gången jag hade med mig någon som plåtade samtidigt som jag, men definitivt inte sista!

birgittarobban164birgittarobban183RB9birgittarobban216RB8birgittarobban309

RB10rb7RB6